2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum hileıyoruz.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği Yangın çıkış kapısı istanbul dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi yürekin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Tasar başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın sıkı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Semtıcı malzeme yürekermeyen ve cihetıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Report this wiki page